Dragi români, pe zi ce trece asistăm la cea mai odioasă încercare de a destabiliza societatea creștină. La începutul lunii iulie a.c. a fost semnată DECLARAȚIA COMUNĂ DESPRE VIITORUL EUROPEI, lansată în mai anul trecut, și este menită să alunge îndepărteze ”perdeaua de fum în spatele căreia Uniunea Europeană vrea să deposedeze statele de capacitatea de a-și controla destinul”.

Această declarație a fost semnată de 16 lideri de partide politice europene (inițiatoarea Marine Le Pen, președinta Adunării Naționale (Franța), Matteo Salvini (Lega, Italia), Viktor Orbán (Fidesz, Ungaria), Santiago Abascal (Vox, Spania), Jaroslaw Kaczynski (Drept și justiție, Polonia), precum și lideri politici din Austria, Belgia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Letonia, Grecia, Bulgaria), printre care și unicul lider politic român al PNȚCD -Aurelian Pavelescu.

Deputatul independent, LASCA MIHAI, salută acest demers esențial împotriva neo-marxismului globalist care amenință identitatea creștină și istorică a poporului român, anunțând totodată inițierea unei legi „privind respectarea drepturilor părinților de a-și educa copiii după VALORILE CREȘTINE”, conform paginii sale de Facebook .

 

Mihai Lasca

Edmund Burke spunea că: „Pentru ca răul să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic!”. Dacă noi vom sta pasivi la toată distrugerea planificată a valorilor creștine ne vom merita soarta, dar să nu uităm că atunci vom pierde de 2 ori pentru că ideologiile lgbt au scopul de a manipula și agresa mental generațiile tinere, iar nouă, celor normali la cap, ne vor călca în picioare drepturile dacă nu reacționăm.

 

 

Nu spunem să aruncăm cu pietre sau să stigmatizăm lgbt-iștii, dar afișarea publică ostentativă a sexualității lor „nehotărâte” (ca să nu spunem îndoielnice sau deviante) este practic o terfelire a decenței creștine și a fiecăruia dintre noi la nivel de individ sau familie. Nu putem să fim forțați să învățăm băieții noștri că e normal să poarte rochii și pantofi cu toc și pe fete că e normal să aibă relații intime cu alte fete. Aceste mizerii vor putea fi posibile prin simpla noastră lipsă de reacție.

Cea mai bună investiție pe care o poate face un părinte este în copilul său, dar dacă avem impresia că e de ajuns să îi ajutăm să își cumpere o casă și o mașină atunci ne înșelăm amarnic. Dacă nu reușim să îi învățăm că „acolo unde nu-i cap, e vai de picioare” toată agoniseala va fi sortită pieirii. Lumea a început cu un bărbat și o femeie, Adam și Eva, și dacă nu vom apăra acest fapt atunci lumea cu siguranță se va sfârși cu lgbt-iștii. Unul din frumoasele și nobile scopuri în viață este să dai viață și să protejezi viața. Oricine are dreptul să iubească și să fie iubit, dar nu oricine poate procrea. Nu oamenii au inventat nașterea, și animalele nasc, iar ele nu au „îndoieli” cu privire la sexul lor. Urmează cursul firesc al naturii. Tot ce nu e firesc natural va crea dezechilibre care vor afecta societatea. Ideologia toxică a lgbt-iștilor are doar un substrat de destabilizare socială și terfelire a principiilor creștine milenare.

 

Nu putem accepta ca scara valorilor să fie inversată și anormalul să ne fie prezentat ca normal. Nu putem accepta ca Sodoma și Gomora să devină realitate. Când vom renunța la luptă atunci cu siguranță vom pierde, atât noi cât și cei pentru care nu am luptat, copiii noștri. Dacă lbgt-iștii au dreptul să spună în gura mare că „sunt lgbt-ist” atunci și noi, cei care ne ghidăm după morala creștină, avem dreptul să spunem că „NU suntem lgbt-iști”! Așa cum nu putem fi forțati să ne vaccinăm cu seruri experimentale împotriva unui virus mincinos, așa nu putem fi obligați să devenim lgbt-iști.

Este adevărat că democrația conferă drepturi tuturor oamenilor, inclusiv lgbt-iștilor, dar „Libertatea ta se termină acolo unde începe libertatea celuilalt!” (John Stuart Mill).

Avem dreptul să fim bărbați sau femei, fără dubii în privința asta și nu putem accepta dejecțiile morale în care să fim „certați” de ce nu încercăm să fim o zi bărbați și a doua zi femei.

Copiii noștri au dreptul să cunoască de la începutul vieții normalitatea firescă a bărbaților și femeilor. Aceștia nu pot deveni niște „subiecți” pe care lgbt-iștii să face experimente psihologice. Pentru aceasta părinții, și nu numai, trebuie să ia atitudine în privința direcției în care se dorește educarea tinerilor. Așa să ne ajute Dumnezeu!

sursa: https://informatialibera.ro/lgbt-normalitate-sau-anormalitate/